Mai mult decât un site, creem o experienta!
Mai mult decât un site, creem o experienta! Odata cu aparitia Internet-ului au aparut schimbari majore si oportunitati numeroase ce au transformat modul traditional de a conduce o afacere. Acesta depaseste granitele tarilor, uneste oameni de pretutindeni si creste considerabil sansele de reusita ale unei afaceri.

Avem experienta si mijloacele necesare pentru a te pune în evidenta intr-un mod eficient pe Internet. Incepem cu o cercetare a afacerii tale, a clientilor tai si a mediului competitiv in care iti desfasori activitatea. Mai exact, te ajutam sã iti definesti problemele, sa-ti creezi o viziune clara pe baza careia sa poti lua decizii strategice, folosind diverse metode în pozitionarea brandului si in privinta experientei dorite pentru clientii tai.

Prin imbinarea cunostintelor tehnice cu cele de marketing adaugam valoare produselor noastre cu scopul cresterii gradului de satisfactie al clientilor nostri. Mai mult decat un site, creem o experienta!
Conceptie Web Design
Conceptie Web Design In urma analizei specificatiilor si in concordanta cu imaginea globala promovata de beneficiarul serviciilor web, se va stabili un concept al site-ului.

Realizarea efectiva a paginilor web este rezultatul colaborarii echipelor de: web design, programare, grafica si eventual de sunet.
Optimizari Web Design
Optimizari Web Design Asiguram validarea fisierelor HTML si CSS – conform ultimelor standarde ale web-ului.

Realizam animatii si prezentari Flash, adaugand dinamism paginilor Dumneavoastra.

Asiguram optimizarea grafica a unui site, realizand echilibrului intre aspectul estetic si cel functional (mentinerea unei dimensiuni reduse a imaginilor pentru o incarcare repida a intregii pagini).
Programare Web Design
Programare Web Design In structura unei pagini web sunt incluse aplicatii cu grade variabile de complexitate. Aceste aplicatii devin preponderente in cazul paginilor interactive ce presupun (de exemplu consultarea unor baze de date on-line).

Limbajele de programare utilizate sunt selectate in functiie de specificul aplicatiei, sistemul de operare, numar de interogari, cantitate de informatie stocata, etc.:

PHP – cel mai popular limbaj de programare pentru pagini dinamice
Java – aplicatii web de nivel enterprise.
JavaScript – creare de elemente interactive.
Ajax – adauga un dinamism aparte paginilor web.
CMS – sistemele de management al continutului sunt unul dintre punctele forte ale firmei noastre.
E-commerce – aplicatii de comert electronic pe baza platformelor open source sau pe baza unei solutii la cheie.
Baze de date – MySQL si Postgresql sunt doua baze de date open source de calitate. Putem lucra deasemenea cu baze de date Oracle si Informix
Alte servicii oferite
Alte servicii oferite SEO - Search engine optimization – inscrierea sitului dumneavoastra în motoare de cautare
- optimizare onsite si offsite pentru cuvinte cheie sau fraze specifice.

Promovare web - Cresterea numarul de vizitatori prin programe de advertising, schimburi de bannere, creare programe de afiliere

Editarea continutului si mentenanta siteuri - Ne putem ocupa de siteul dumneavoastra si dupa finalizarea proiectului

Aveti intrebari ?

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj