Optimizare pentru motoare de cautare
Optimizare pentru motoare de cautare Cum se face o ” optimizare pentru motoare de cautare ” si de ce mai este nevoie de aceasta dupa ce am terminat un site care arata foarte bine si este placut de vizitatori ? Cisteste mai departe definitia pentru optimizare si care sunt pasii pentru a obtine o optimizare reusita.

Studiile efectuate in domeniu arata ca 60-70% din traficul unui site este realizat prin intermediul motoarelor de cautare iar restul de 30-40% prin publicitate.

Optimizarea pentru motoare de cautare reprezinta modificarile aduse codului sursa al paginilor web, cu scopul de a dezvolta si concentra o serie de cuvinte cheie reprezentative pentru domeniul de activitate al siteului, astfel incat siteul respectiv sa fie returnat in topul rezultatelor afisate de motoarele de cautare si sa fie accesat de cat mai multi vizitatori.

Notiunea de ” optimizare site ” reprezinta cel mai avantajos si eficient mod de a promova un site pe internet. Un site care apare in primele rezultate al motoarelor de cautare inspira incredere, si va avea cele mai multe accesari.

De ce sa alegi aceasta metoda de promovare cand poti alege publicitatea? Prin procesul de optimizare site vei genera un un trafic continuu de vizitatori tinta de pe motoarele de cautare, pentru perioade foarte lungi de timp sau chiar pentru totdeauna. Publicitatea pe net este complementara acestui proces, iar campaniile de marketing pe net trebuie facute tinant cont de cele 2 procese.

Principalele motoarele de cautare (google, yahoo, msn …) aflate intr-o continua competitie folosesc proprii algoritmi pentru a indexa si puncta un site. Unele motoare de cautare se concentreaza asupra textului continut de site; altele citesc meta taguri in care se gasesc informatii despre site dar cele mai multe motoare de cautare folosesc o combinatie intre continutul paginii, meta taguri, popularitatea linkului, etc. pentru a determina importanta si implicit locul site-ului in listarile lor. De aceea procesul de optimizare trebuie inteles ca un proces continuu, nicidecum un “one time si gata”.

Pentru a vedea rezultatele pe care le-au obtinut clientii nostri in urma optimizarilor efectuate de WeBrainiacs, accesati portofoliul nostru de lucrari.
Procesul de Optimizare SEO site
Procesul de Optimizare SEO site Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare se va realiza in cativa etape, prezentate mai jos. Se vor face schimburi de informatii (WeBrainiacs < - > client ), o analiza serioasa asupra concurentei si in final optimizarea propriu-zisa. Rezultatele vor incepe sa apara dupa apx. 20 – 30 de zile, timp in care siteul va fi reindexat de motoarele de cautare.

In functie de efortul depus deptru o optimizare cat mai buna a siteului, putem vorbii de pozitii superioare in rezultatele motoarelor de cautare. Plata pentru serviciul de optimizare – SEO se va face esalonat, in functie de rezultatele obtinute in urma optimizarii. Pentru a afla costurile unei campanii de optimizare web trimiteti-ne o cerere de oferta.

Etapele procesului de optimizare site:
1. optimizare functionalitate site
2. sesiune alegere cuvinte cheie
3. optimizare pe cuvinte cheie alese
4. creeare si optimizare meta taguri
5. imbunatatirea popularitatii link-urilor
6. optimizare titluri pagini
7. optimizare continut site: text / imagini
8. optimizare link-uri
9. inregistrare in motoarele de cautare de top
10. monitorizare site in concordanta cu motoarele de cautare

*Serviciul oferit isi propune o optimizare pe cat posibil pentru ca scopul site-ului dumneavoastra sa fie atins, neexistand o limta pentru cuvinte cheie.